Donem personalitat als detalls

Torna a creure en els regals

T'imagines un regal delicat, especial, original i útil? Oi que sembla una cosa molt difícil de trobar?

Nosaltres teníem aquest dilema cada vegada que volíem fer un regal de veritat, un detall per a ocasions especials i per a gent que val la pena, ja m'enteneu. Fins que un dia vam pensar que ho podíem crear nosaltres i compartir-ho amb tothom. I des de llavors que estem constantment pensant quins detalls podem anar afegint per encaixar amb vosaltres.

Fet a mà

Tots els nostres articles són fets a mà i amb molt d'amor. Preparem els dissenys i només si agraden a tots els nostres amics, els posem a la venda. I mira que són exigents, eh?

Qualitat

Com que sabem que t'importa la gent a qui regales els nostres detalls, utilitzem els millors materials per peparar cada producte. Només els unicorns són de qualitat superior.

Personalització

I si el que havies imaginat no ho tenim? No et preocupis, tot i que no tenim superpoders, podem personalitzar el teu regal i, fins i tot, fer el disseny que més t'agradi!

Aquests són alguns dels últims articles que hem creat pensant en tu!

Cosetes xules i noves


alttext

La màgia dels unicorns als teus peus

Està clar que els unicorns estan de moda. Són éssers màgics i desperten la nostra imaginació. Per què no somiar que podem viatjar a móns més dolços i amables quan arribem a casa? De vegades ens faria falta contagiar-nos una mica de l'esperit dels unicorns i posar color a la nostra vida.

alttext

Aprèn a cuidar-te amb els coixins que s'adapten a cos

Segur que has sentit milers de vegades que no cuidem la nostra postura quan estem asseguts o estirats. Doncs serem encara una mica més pesades, perquè és important i perquè volem que estiguis bé. Els coixins et poden ajudar a descansar millor, com els que s'adapten al contorn del coll i protegeixen les cervicals.

alttext

Quan un detall és molt més que un regal: una part de tu

No sé si penses com nosaltres, però quan fem un regal amb el cor ens agrada que sigui el màxim d'íntim i personal: brodar-hi un nom, una frase, una data, un instant que va marca la nostra relació. O també el pots acompanyar d'alguna frase inspiradora i creativa. Si vols et podem ajudar a encertar les paraules justes!  

Tant parlar del que fem, potser que ens posis cara, no?

El dream team: la Dolors i l'Ewelina


Dolors i Ewelina

Dolors i Ewelina

Somiadores